Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2017/May/42
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2017/May/42

Вічний вогонь людської пам’яті

У Кельменцях до Дня пам’яті та примирення відбулася година історичної пам’яті «Вічний вогонь людської пам’яті». У заході взяли участь перший заступник голови Кельменецької РДА Ігор Урсуляк та голова районної ради Віктор Ілаш.

Звертаючись до присутніх Ігор Урсуляк, закликав хвилиною мовчання вшанувати пам’ять тих, хто пройшов крізь пекло війни, кому вдалося вижити, хто з думкою про своїх дітей, дружин та матерів поліг у бою.

«Учасники антитерористичної операції, які є нащадками ветеранів Другої Світової війни, роблять усе можливе для недопущення нової широкомасштабної війни на Європейському континенті», - наголосив він.

Учасники гуртка виконавців художнього слова Кельменецького РБНТД виконали літературну композицію «Ми перестали боятися».

Пісня «Мамо» у виконанні дуету «Обрій» у складі Ніни Сливки та Віталія Федорова не залишили байдужим жодного глядача. Ведуча заходу Христина Єрофєєва розповіла про антигуманну сутність тоталітарних режимів та важливість не повторення їхніх злочинів у ХХІ столітті.

 

{gallery}2017/May/42{/gallery}