Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2017/Aprile/24
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2017/Aprile/24

«З року в рік любов Господня творить свято Великодня»

З нагоди найвеличнішого християнського свята Воскресіння Христового у Кельменецькій ЦРБ з користувачами Інтернет-центру провели годину духовності «З року в рік любов Господня творить свято Великодня». На заході бібліотекарі Н. Яковинчик та Н. Бабина розповідали про історію, звичаї і традиції святкування Великодня.

Н. Сливка та Н. Гергелійник ознайомили присутніх з книжковою виставкою «Сяйво Вічного і Прекрасного», на якій презентували видання, що розповідають про національні особливості святкування Великодня. На виставці експонувалися й яскраві писанки студентки Кам’янець-Подільського національного університету ім. І. Огієнка Н. Банар.

Присутні переглянули презентацію «Пасхальний благовіст звучить в небесній славі». Під час проведення майстер-класу «Великдень славить писанка Господня», який провела бібліотекар С. Стаднійчук, учасники ознайомилися з особливостями розпису писанки та дізналися, як відрізнити писанку, крашанку, дряпанку та крапанку.

{gallery}2017/Aprile/24{/gallery}