Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2017/January/59
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2017/January/59

На Кельменеччині підбили підсумки роботи закладів культури у 2016 році

 31 січня у приміщенні Кельменецької районної державної адміністрації відбулося засідання ради відділу культури та районного комітету профспілки працівників культури. Були підведенні підсумки творчої та фінансово-господарської діяльності культосвітніх установ району за 2016 рік. Присутні також обговорили результати роботи за минулий рік та намітили завдання на 2017 рік. У підсумковій нараді взяли участь перший заступник голови Кельменецької районної державної адміністрації Ігор Урсуляк, начальник управління культури Чернівецької облдержадміністрації Віра Китайгородська, селищний та сільські голови, а також меценати.

Зі словами подяки за плідну працю звернулася начальник відділу культури Кельменецької райдержадміністрації Наталія Чепурняк, яка підвела підсумки роботи галузі, розповіла про позитивні здобутки та проблемні моменти у роботі. Розповідаючи про основні здобутки та проблеми, Наталія Чепурняк відзначила роботу клубних працівників та працівників сільських бібліотечних філій, аматорських колективів, які досягли кращих результатів у своїй творчій діяльності. Окремо вона відзначила роботу, проведену працівниками закладів культури по підтримці наших земляків, які воюють на Сході України.

Проте на якість та різноманітність культурних послуг, що надаються населенню, негативно впливає застаріла матеріально-технічна база, яка не завжди дозволяє проводити культурно-масові заходи на сучасному рівні.

Наталя Чепурняк прозвітувала й про платні послуги населенню, що були надані у 2016 році на суму 174,3 тис грн. Окрему увагу звернула на діяльність бібліотечних закладів, музичної та художньої шкіл та кінообслуговування населення. Не оминула у своїй доповіді начальник відділу культури й музейні заклади району, зауваживши, що всі музеї Кельменеччини працюють на громадських засадах.

До слова були запрошені художній керівник будинку народної творчості та дозвілля с. Іванівців Інга Кубляк, директор Кельменецької художньої школи Валентина Руда, директор Кельменецької музичної школи ім. М.Ткача Вікторія Раренко, завідувач відділу обслуговування центральної районної бібліотеки Віоріка Дєдова, Ленковецький сільський голова Василь Присакар.

Начальник управління культури Чернівецької облдержадміністрації Віра Китайгородська позитивно відзначила роботу працівників культури Кельменеччини та наголосила, що у районі добре налагоджена тісна співпраця органів влади, місцевого самоврядування з представниками галузі культури. Про це свідчить й участь у таких нарадах першого заступника голови Кельменецької райдержадміністрації, селищного та сільських голів.

За результатами роботи 2016 року та за вагомий особистий внесок у розвиток культури було відзначено кращих працівників галузі району Їх нагородили почесними грамотами управління культури Чернівецької облдержадміністрації, Кельменецької районної державної адміністрації, районної ради, відділу культури Кельменецької РДА та центральної районної бібліотеки.

Перший заступник голови Кельменецької райдержадміністрації Ігор Урсуляк зазначив, що для розвитку культури району багато зроблено. Влада та бізнес не залишаються осторонь, розуміючи усю важливість культурного життя району. У подальших планах – покращення матеріально-технічної бази установ культури та активна співпраця з меценатами.

Після завершення наради усіх присутніх літературно-музичною композицією потішили учасники народного аматорського ансамблю «Журавка».

   {gallery}2017/January/59{/gallery}