Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2016/Decemder/3
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2016/Decemder/3

На Кельменеччині вітали військових та волонтерів

6 грудня військовослужбовців та волонтерів Кельменеччини вітали з нагоди відзначення 25-ї річниці Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера. Урочистості відбулися у залі засідань Кельменецької районної державної адміністрації.У них взяли участьпредставники органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, установ, підприємств та організацій району.

До присутніх звернулися Кельменецький селищний голова Сергій Буняк, заступник військового комісара Кельменецького районного військового комісаріату Ярослав Мороз. Вони спільно із підполковником В.Чорнобаєм вручили 15-ти військовослужбовцям Кельменеччини медалі «Учасник АТО». Присутні на урочистостях хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих земляків - учасників АТО.

Теплими й щирими словами привітав своїх побратимів координатор волонтерського руху в районі, голова районної громадської організації Української спілки ветеранів Афганістану Юрій Цуркан, який нагадав, що на Сході України і далі йде війна, що нашими хлопцями можна гордитися, які навіть у найважчі хвилини ніколи не забувають, що вони - українці та ревно бережуть Український прапор. Для того, щоб в Кельменцях Державний Прапор України майорів на найвищій точці Юрій Цуркан передав його представнику однієї з компаній для подальшого розміщення на вишці.

Ведучими святкового концерту були Наталя Білобрицька та Альона Лиходень. Своїми яскравими виступами присутніх потішили Світлана Дроник, Марта Навозняк, Юлія Пислар, Людмила Манчул, Вадим Базь та дует у складі Миколи Ганіна і Анатолія Пунги.

 

Інна РАРЕНКО

 

{gallery}2016/Decemder/3{/gallery}