Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2016/Auguste/31
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2016/Auguste/31

«Хай братерством, щирими словами Вкраїна воскресне!»

          З нагоди 160-ти річчя від дня народження Івана Франка у читальному залі Кельменецької ЦРБ відбулася літературно-мистецька панорама «Хай братерством, щирими словами Вкраїна воскресне!». З любов’ю і шаною вимовлялося на заході ім’я Івана Франка.

Ведучі розповіли про життєві віхи Українського Мойсея, про нелегкий шлях його долі та енциклопедичні знання. А поезія Франка прозвучала не тільки у виконанні бібліотекарів, до читання долучилися й активні читачі - Марина Бабин, Владислав Кравчук, Володимир Балинський.

Присутні на заході переглянули уривок з фільму «Іван Франко», презентацію про три його кохання за мотивами твору «Тричі мені являлася любов», а також віртуально відвідали музей-садибу у Нагуєвичах.

Охочі мали змогу переглянути й книжково-ілюстративну виставку «Магія великого таланту», на якій були представлені документальні матеріали про сторінки життя і творчості письменника, спогади відомих людей, які особисто знали Франка, збірки творів, статті з періодичних видань.

{gallery}2016/Auguste/31{/gallery}