Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2016/May/19
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2016/May/19

Творча лабораторія у Ленківцях

     12 травня у будинку культури села Ленківці Кельменецького району відбулася творча лабораторія для керівників хореографічних колективів «Виховання відчуття особистої наявності, поваги і відданості до рідної землі у постановці сучасного танцю». Учасники творчої лабораторії відвідали виставку робіт майстрів народного мистецтва, в експозиції якої були представлені вишиті бісером картини та вироби у стилі Декупаж.

Захід відкрила начальник відділу культури Кельменецької РДА Наталя Чепурняк. Ленківський сільський голова Василь Писакар доповідав про роль місцевого самоврядування у розвитку культури, а директор будинку культури Наталя Корній – про роботу клубних установ.

Для учасників творчої лабораторії провели майстер-клас з народних та сучасних танців. Завершився захід концертною програмою, яку підготували учасники молодшої і старшої групи танцювального колективу «Мрія». Вони представили різноманітну програму, яка складалася з народних, сучасних, стилізованих та класичних танцювальних номерів. 

Ведуча Маріне Мартиросян, неодноразовий переможець обласного конкурсу читців-декламаторів, розповідала про історію створення кожної композиції. З вітальним словом до учасників звернувся хореограф  народного аматорського ансамблю танцю «Зеленчани» Микола Чорноморець, який побажав усім натхнення у подальшій роботі.

 

Наталія Білобрицька,

провідний методист

Кельменецького РБНТД   

 

{gallery}2016/May/19{/gallery}