Ти єдина неподільна, Україно моя!

IMG-459e3cc8d04b4fb84e24e4a68372eb6d-V24 серпня 1991 року відкрилася нова сторінка в історії нашої Батьківщини: на позачерговій сесії Верховної Ради було проголошено Акт про незалежність України, у якому було наголошено: "Верховна Рада УРСР урочисто проголошує незалежність України та створення самостійної держави - України. Територія України є неподільною і недоторканою. Віднині на території України мають чинність виключно Конституція і закони України".На карті світу з'явилася нова суверенна держава -Україна.

Акт проголошення незалежності України відновив історичну справедливість, став закономірним наслідком розвитку українського народу. Незалежність нашої держави стала реальністю. Україна має свій герб, прапор, гімн і державну мову. На всіх етапах становлення український народ демонстрував високий національний дух і прагнення жити вільно і незалежно, у мирі та злагоді з іншими народами. Сьогодні зусилля українського народу і світової спільноти спрямовані на відновлення територіальної цілісності та суверенітету України. Не зважаючи на агресію, в країні проводиться низка реформ, метою яких є забезпечення загальнолюдських прав і свобод, економічного добробуту та подальшої інтеграції в міжнародні процеси.

23 серпня у будинку культури села Кам'янка на Глибоччині працівники культури провели концерт до 28-ї річниці Незалежності України та дня Державного Прапора України "Ти єдина, неподільна, Україно моя".

Ведучі звернулися до присутніх вітальними словами та побажали їм щастя, миру, добра, злагоди, порозуміння і згуртованості, через які пролягає шлях до нового життя, до кращого майбутнього.