День медичного працівника на Глибоччині

64571298 2383089648642272 7091016169909387264 n16 червня культура Глибоччини мала честь долучитися до вітань працівників медичної галузі району з нагоди Дня медичного працівника. Щирі слова та нагороди лилися щедрим дощем на адресу керівників, лікарів, медичних та молодших медичних сестер від керівництва всіх гілок влади.

Медиків піснями вітав колоритний народний аматорський фольклорний колектив "Вишиванка" Старововчинецького будинку творчості та дозвілля, закружлявши директора Глибоцької ЦРКЛ Івана Васильовича Шкробанця у запальному танці. Подарували свої пісенні вітання вихованці вокальної студії Районного будинку творчості та дозвілля: дует Павло Мокан та Аріна Цимбал, Джулія Лупуляк, Олена Бакрев. Іскрометно провела захід методист Центральної районної бібліотеки Людмила Сабран.

Професійна дружба між нашими галузями давня і тривала.

Бажаємо колегам від усієї культурної родини аби чутливість серця через постійний дотик до людського горя не вичерпалася, криниці внутрішньої сили та натхнення завжди були повними, Господня рука підтримувала у здійсненні шляхетної місії день при дні! Зі святом!