Всі жінки - наче квіти весняні

20190305 151727Нарешті дочекалися – прийшла весна – найпрекрасніша пора року. З її приходом оживає природа, повертаються з далеких країв птахи, квітнуть та зеленіють дерева, гаї перегукуються голосним пташиним співом. Прийшла весна, а разом з нею – Міжнародний жіночий день 8 Березня. Цей день присвячений найчарівнішій, наймилішій, найзагадковішій, одним словом – жінці! Жінка і весна… Ці милозвучні слова такі різні, але водночас й схожі. Адже, жінка така ж чарівна, привітна, чутлива та тендітна, хоча інколи буває мінливою та примхливою, як рання весна.

5 березня працівники будинку культури та бібліотеки с. Кам'янка на Глибоччині підготували для учнів майстер-клас по виготовленню квітів. У будинку культури зібралося чимало учнів, які хотіли привітати такими квітами своїх матерів, бабусь, сестричок. Дійство розпочалося під девізом «Всі жінки – наче квіти весняні». Діти представили свої подарунки, які виготовили власноруч різними техніками та з різних матеріалів. Найголовнішим та найприємнішим було те, що ці роботи були виготовлені з любов'ю до найдорожчих людей. Після виготовлення квітів для своїх рідних залишилися самі хлопці та зробили троянди для своїх однокласниць.

6 березня хлопці влаштували для дівчат справжнє свято, на якому за допомогою працівників культури підготували для них цікаву програму. Вони розповідали вірші, підготували приємну характеристику про кожну дівчину та чимало різних конкурсів.