Весь світ у долонях дитини

20181211 140252Кожна дитина, яка живе у суспільстві, має свої права та обов’язки, незалежно від кольору шкіри чи очей, місця народження та проживання, статі, віку, закладу, в якому вона навчається.

Кожна дитина – це неповторна особистість, яка сама має визначити своє місце у суспільстві та реалізувати свої здібності. Діти є найвищою цінністю кожного народу, і розбудова демократичної держави неможлива без сприяння розвитку молодого покоління. Дитина поважатиме права інших людей, якщо будуть поважати її права, якщо вона сама дотримуватиметься правил поведінки та нестиме за них відповідальність.

12 грудня у селі Кам'янка Глибоцького району працівники бібліотеки-філії №23 та будинку культури провели Інтернет-круїз:"Весь світ у долонях дитини" до Всеукраїнського тижня права. Діти з уважністю слухали розповідь ведучих і ставили запитання. Життєві приклади, конкретні ситуації, які розглядалися під час заходу, змусили дітей замислитися над необхідністю знати закони нашої країни та вміти їх застосовувати. Учасники також переглянули презентацію «Вивчаємо права та обов'язки».