Творчий звіт у селі Слобідка

45381822 575245886229576 110667026451660800 nГарний настрій та чудовий відпочинок односельчанам і гостям подарували учасники творчого звіту «Культура у житті мого села», який нещодавно відбувся у селі Слобідка Глибоцького району. На звіті були присутні голова Опришенської сільської ради Микола Попович, начальник відділу культури і туризму Глибоцької РДА Олена Рєпіна, методист Глибоцького РБТД Юлія Джугалик, завідувач відділу комплектування ЦРБ Олена Найда.

Бібліотекар Марія Романюк підготувала та була ведучою тематичної частини, в якій розповіла про роботу бібліотеки, нові форми роботи з читачами, краєзнавство. ЇЇ виступ супроводжувала слайд-презентація. На захід була запрошена письменниця Віра Новак, яка презентувала свою книгу «Україна - пісенний край». Слова щирої вдячності звучали для найкращих читачів, друзів та учасників бібліотечних масових заходів. Активні читачі бібліотеки декламували вірші.

У залі була представлена виставка вишитих виробів місцевої майстрині Вержинії Романюк. У кінці тематичної частини з уст дітей прозвучала «Молитва за Україну». Творчий звіт продовжила концертна програма за участі колективів клубу с. Слобідка, завідувач - Віоріка Романюк.

Зі словами подяки виступив сільський голова Микола Попович, який підтримує культуру на селі. Він зазначив, що заклади культури на селі завжди були і є осередками організації дозвілля, розвитку народної творчості та збереження народних традицій. Підвела підсумки творчого звіту та подякувала за проведену роботу начальник відділу культури і туризму Глибоцької РДА Олена Рєпіна.