Стежками нашої славної історії

43522994 351403048763127 3979758490800357376 n14 жовтня — величний та священний для українців день. І все тому, що на цю дату припадає одразу три великі свята. Учні 6-Б класу Глибоцької гімназії разом з класним керівником Юлією Коваль завітали до читальної зали Глибоцької РДБ. Працівники книгозбірні повели дітей стежками нашої славної історії. Зокрема, розповіли про те, що Покрова Пресвятої Богородиці була одним з найголовніших свят запорозьких козаків. Це свято було храмовим, адже у центрі козацької твердині завжди стояла Покровська церква.

Опісля читальна зала перетворилася на ігровий майданчик «Козацькі забави . Цікаві завдання чекали на учнів під час конкурсів «Сильна рука», «Потрап у ціль», «Склади прислів’я», «Збери пазл», «Хто найсильніший» та «Підкорювачі небеса».

Хлопці з честю впоралися з усіма завданнями, продемонстрували силу і спритність та довели, що козаки – люди веселі, кмітливі, дотепні й сміливі. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих героїв Глибоччини та славних синів України. На завершення заходу бібліотекарі привітали майбутніх захисників Вітчизни листівками та солодощами.