Світ в уяві учнів Глибоцької художньої школи

44041537 498987927284249 3203925734573735936 n36 робіт учнів 0-4 класу Глибоцької художньої школи представлено на виставці, присвяченій Дню художника. Роботи виконані у різних техніках: графіка, живопис, композиція, гелева ручка, маркер, гуаш, пастель. Всі дитячі творіння прикрасили вестибюль Глибоцького районного будинку творчості та дозвілля.

Що малюють діти? Про що їх рукотворні маленькі шедеври? Вихованці відкривають перед нами новий світ - незнайомий, несподіваний, трохи таємничий і бажаний. Вони малюють усе, що їх хвилює, усе, що радує і тривожить. А оскільки виставка не обмежена тематично - тут є де розгулятися дитячій фантазії! Чільне місце посідають роботи на тему «Так люблю той Львів”, створені під впливом поїздки до міста Лева, яку подарував переможцям проекту „Червона доріжка. Діти” народний депутат України Григорій Тіміш. Григорій Іванович всіляко підтримує підростаюче покоління. Ось і цього разу завітали на виставку разом із помічником-консультантом Олександром Шкурідіним.

Розділили радість відкриття виставки з юними митцями та їхніми педагогами-наставниками поважні гості: голова Глибоцької районної державної адміністрації Георгій Придій, голова районної ради Петро Панчук, заступник голови Глибоцької РДА Ілля Лопуляк, керівник апарату РДА Валентина Безверхня, головний спеціаліст відділу культури і туризму Глибоцької РДА Олена Сандуляк, заступник директора Глибоцької РЦБС Лариса Дущак.

Справжнім сюрпризом до Дня художника стало поетичне вітання начальника відділу культури і туризму Глибоцької РДА Олени Рєпіної. Не можна не погодитись з словами директора художньої школи Людмили Тодорюк: «Діти - майбутнє нації. З них починається все на світі”. 

Лариса ДУЩАК