Здоровий спосіб життя

37891983 512709835816515 939137596188000256 nОскільки і читання, і спорт - це здоровий спосіб життя, ми - бібліотекарі - активно підтримали ідею проведення свята для поважної людини Глибоччини - Григоровича Василя Несторовича, який святкував свій славний 75-річний ювілей. Він - багатолітній тренер, двічі майстер спорту з боротьби самбо та дзюдо, а також постійний читач нашої бібліотеки.

Не відбулося б це свято без Миколи Рубанця, який став ініціатором та доклав чималих зусиль для його проведення.

У залі зібралися люди, які глибоко поважають і шанують Василя Несторовича. Рідні, учні, колеги та керівники Глибоччини. З вітальним словом виступили голова Глибоцької РДА Г.В.Придій, голова районної ради П.В.Панчук, начальник управління освіти В.І.Барарюк, отець Роман Грищук, староста с. Михайлівка В.Д.Москалюк, директор ДЮСШ П.Г.Стрільчук та одні з кращих учнів ювіляра - Ілля Гушулей, Каріна Вакарюк, Петро Гушулей. Щиро вітала Василя Несторовича і любляча дружина Орися Василівна.

Свої музичні дарунки для іменинника виконала автор власних пісень, учасниця вокального дуету «Мелос» Галина Сисолєтіна-Семенюк.

Протягом заходу Василь Несторович із захопленням розповідав про цікаві події, кумедні випадки, пов’язані зі спортом, роботою машиніста, а також поділився секретами народної медицини.

Ювілейний вечір відбувся у теплій, душевній атмосфері. Кожен з присутніх мав змогу сказати щирі слова вітань імениннику та нагадати цікаві історії із життя, пов’язані з ювіляром.

Працівники культури приєдналися до привітань - віншували Василя Несторовича дубовим вінком пошани, а також всі разом заспівали "Многії літа".