Молодіжно-правовий квест до Дня Конституції в Глибоцькій ЦРБ

427 червня в рамках святкування Дня молоді та Дня Конституції України бібліотекарами центральної районної бібліотеки було організовано та проведено молодіжний правовий квест «Знай свої права змолоду».

В квесті взяли участь дві команди. Після того, як координатори ознайомили учасників квесту з правилами гри, капітанам вручили маршрутні листи, в яких були зазначені станції для проходження.

Відправною точкою квесту стала станція «Бібліотечна». На кожному із етапів гри організатори підготували для учасників непрості завдання, над якими довелося добряче подумати. Найцікавішою стала остання станція «Фонтанна», тут потрібно було відгадати, що за річ знаходиться у чорній скриньці, яка може знадобитися і працівникові охорони законності, і злочинцеві.

Тож, незважаючи на труднощі, які їм довелося здолати, вони зуміли проявити свої знання, ерудованість, витривалість та вміння гри в команді. Переможцем стала команда "Жовтих". Нагородження учасників відбулося в читальній залі бібліотеки. Всі команди отримали дипломи за участь у молодіжному правовому квесті та солодкі дарунки.