На Глибоччині читали Великого Кобзаря

 На Глибоччині читали Великого КобзаряЗ нагоди 204-ї річниці від дня народження Т. Г. Шевченка гуртківці Димківського будинку культури зібралися на літературний вечір "Мій Кобзар". На заході присутні читали твори Великого Кобзаря та переглянули живописні полотна Шевченка.

 

***

 У рамках святкування 204-ї річниці від дня народження Т.Г. Шевченка у бібліотеці-філії №71 села Черепківці клубні та бібліотечні працівники провели літературну вікторину «Ім'я Шевченка стукає в серцях» На заході були присутні учні Черепковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів та їхній класний керівник Валентина Вентоник.

 Завідувач бібліотеки Віоріка Ірмійчук оформила книжкову виставку та підготовила літературну вікторину. Про біографію й творчість Тараса Шевченка розповіли директор місцевого будинку творчості та дозвілля Ольга Кожукар та художній керівник Ольга Репчук. Вірші Шевченка читали Марія Гуцуляк, Вікторія Білійчук, Дмитро Олійник, Іван Карлійчук, Влад Сеницар. На завершення вікторини учасниками подарували книгу вибраних творів Тараса Григоровича Шевченка.