Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2017/November/70
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2017/November/70

Хай голоду не буде ніколи!

Хай голоду не буде ніколи! Кажуть, що минуле не належить нікому. Воно - надбання нинішніх і майбутніх поколінь, бо саме їм належить винести з нього всі найсерйозніші уроки, щоб подібні людські трагедії не повторилися. Ніде і ніколи! Кожного року у четверту суботу листопада згідно Указу Президента України відзначається День пам’яті жертв голодоморів.

 25 листопада з метою гідного вшанування жертв голодоморів у читальному залі відбувся урок пам’яті « Хай голоду не буде ніколи». Захід був організований для старшокласників Глибоцької гімназії (класний керівник - В. Романюк) та користувачів бібліотеки.

 Тема Голодомору дуже болюча і важка для сприйняття. Бібліотекарі намагалися донести до підростаючого покоління те, що кожен повинен знати свою історію, бути гідними, вірними свого народу і не допустити подібних катастроф у майбутньому. Найбільше враження на присутніх справив документальний фільм «Гіркі жнива», який підготував в.о. директора Глибоцької райкіновідеомережі І. Косован. Наприкінці заходу присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять всіх жертв Голодомору та запалили Свічу пам’яті.

{gallery}2017/November/70{/gallery}