Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2017/November/5
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2017/November/5

Фестиваль документального кіно мандрував Глибоччиною

Фестиваль документального кіно мандрував ГлибоччиноюXIV фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA тема якого «4o Прощавай, людино!», присвячена проблемі зміни клімату й захисту довкілля. Саме така цифра до кінця століття стане причиною катаклізмів на Землі, позначаючи середню температуру планети. Місія мандрівного фестивалю - створювати можливості для кожної людини в Україні дивитися найталановитіше та найактуальніше документальне кіно з усього світу.

 У рамках цього кінофестивалю 30 жовтня в Йорданештській бібліотеці-філії та в Глибоцькій ЦРБ відбувся показ фільму «Альфредо» (регіональний координатор кінофестивалю - Дмитро Міцевич). У фільмі розповідається про 13-річного Альфредо Лоренцо, який має мрію: він хоче стати найсильнішим чарівником у світі. Це не така собі забаганка, адже уся його родина працює у сфері розваг. Він все життя показує фокуси і має давній артистичний рід, тому уся родина допомагає йому втілити мрію. Щоб досягти мети, він проходить довгий шлях тренувань, виступів та конкурсів фокусників. Саме життя Альфредо схоже на велике шоу, але чого це вартує – визначити своє майбутнє у такому юному віці? Як Альфредо справляється з тиском, напругою тренувань і життям у світлі софітів? Після перегляду відбулося обговорення кінофільму.

 {gallery}2017/November/5{/gallery}