Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2017/October/25
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2017/October/25

День художника відзначили на Глибоччині

День художника відзначили на ГлибоччиніВсеукраїнський день художника педагоги та учні Глибоцької художньої школи відзначили у товаристві очільників району – Георгія Придія, Петра Панчука, секретаря селищної ради Глибоцької ОТГ Олени Бадюк та народного депутата України Григорія Тіміша. 9 жовтня презентація робіт учнів художньої школи у Глибоцькому районному будинку творчості та дозвілля вже традиційно ознаменовує початок нового навчального року та мобілізує творчі сили педагогів і вихованців до нових перемог та здобутків.

Родзинкою цьогорічної виставки стали роботи випускників – переможців проекту «Червона доріжка»-2017, які за результатами минулого року влітку були нагороджені поїздкою до Верховної Ради України. І будівля Верховної Ради України, і музей Межигір`я, і екскурсія катером по Дніпру, Володимирська гірка, Михайлівський собор – враження від екскурсії лягли фарбами на полотно. Вітаючи юних художників, Григорій Іванович Тіміш наголосив на важливості плекання та розвитку молодих творчих сил України, побажав нових звершень та пообіцяв продовжити проект «Червона доріжка». Цього року переможців обласних та всеукраїнських фахових конкурсів запросять до старовинного Львова.

На знак вдячності випускник школи, учасник екскурсії Євген Малофій подарував депутату свою роботу у техніці «солене тісто» – композицію «Великдень». У свою чергу Григорій Іванович вручив директору Глибоцької художньої школи Людмилі Тодорюк грошову допомогу на потреби закладу. Голова Глибоцької райдержадміністрації Георгій Придій подякував педагогам за щоденну працю, за те, що вміють вести дітей стежками творчості, відкривати нові джерела натхнення.

Голова Глибоцької районної ради Петро Панчук привітав творчу еліту району словами з твору Ліни Костенко: «Ще не було епохи для поетів, але були поети для епох», наголосивши на важливій ролі Митця у розвитку творчого потенціалу України. Він побажав юним художникам творчих звершень та пообіцяв, що їхні здобутки будуть відзначені під час сесії районної ради.

Премії з нагоди професійного свята від імені голови Глибоцької ОТГ Григорія Ванзуряка вручила викладачам секретар селищної ради Олена Бадюк. Начальник відділу культури і туризму Глибоцької РДА Олена Рєпіна подякувала представниками влади за постійну увагу до життя закладів культури та участь у заходах. Вона побажала учням та педагогам вдалого старту та зауважила, що «сьогоднішня імпреза не передбачає грамот і нагород, наша мета - мобілізувати свій творчий потенціал на шляху до нових здобутків». Директор художньої школи Людмила Тодорюк вручила солодкі подарунки вихованцям школи, подякувала всім присутнім за участь у заході. Працівники бібліотеки та Глибоцького РБТД також привітали художників веселими куплетами, а на згадку усі присутні зробили спільне фото.

{gallery}2017/October/25{/gallery}