Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2017/September/15
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2017/September/15

День подяки Богові за урожай

День подяки Богові за урожай

У рамках відзначення 500-річчя Реформації 17 вересня у Глибоці відбулося свято «День подяки Богові за урожай». Прихожани Церкви християн віри Євангельської п’ятидесятників запросили краян на центральний майдан районного центру для спільної подяки «За хліб, за мир, за Україну».

Банер з таким гаслом височів над вдало створеною композицією – картою України, де кожну область було викладено овочами та фруктами іншого кольору і форми. На столі, прибраному вишитими рушниками, розташували величезну хлібину вагою у 30 кг, кришталевий глечик з джерельною водою та Біблію як символи основних життєво необхідних складових людського буття.

Свято розпочалося з християнських псалмів у виконанні молодіжного хору громади села Кам`янка та інших вокально-інструментальних композицій церковних колективів. Історію зародження руху Реформації в Європі, його передумови та вплив на сьогодення окреслив у своєму виступі викладач ЧНУ ім. Ю. Федьковича Юрій Когут.

Організаторів, учасників та гостей свята привітали голова Глибоцької районної ради Петро Панчук, перший заступник голови Глибоцької райдержадміністрації Віталій Коломієць, секретар селищної ради Глибоцької ОТГ Олена Бадюк та начальник відділу культури і туризму Глибоцької РДА Олена Рєпіна. Очільники щиро дякували вірянам за участь у спільних благодійних та соціальних проектах, плекання загальнолюдських цінностей, утвердження ідеалів справедливості, взаємоповаги та злагоди у суспільстві. Вони наголосили, що такі заходи сприяють позитивному міжконфесійному клімату в районі, утвердженню толерантних стосунків між представниками різних конфесій.

До присутніх також звернувся член районного оргкомітету «Р-500» Дмитро Шмідт, який наголосив на ідеї реформування особистого ставлення кожного громадянина до своєї країни, в якій Бог дав жити, селища, в якому мешкаєш, своєї сім`ї, за яку відповідаєш. З особистої відповідальності кожного починається шлях до загального процвітання суспільства. Він закликав до такого способу мислення, процитувавши рядки з Біблії: «Дбайте про добробут міста…. бо в його спокої і ваш спокій».

 {gallery}2017/September/15{/gallery}