Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2017/September/14
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2017/September/14

День відкритих дверей у Глибоцькому РБТД

День відкритих дверей у Глибоцькому РБТД15 вересня Глибоцький РБТД гостинно відчинив свої двері для тих, хто прагне удосконалення, пошуку нового, хто вміє мріяти, співати, грати, танцювати і просто веселитися. На захід завітали учні двох шкіл та їхні батьки. Усі вони мали можливість побачити досягнення гуртківців на сцені районного будинку творчості та дозвілля.

У «День відкритих дверей» дитячі аматорські колективи демонстрували глядачу свої таланти. Присутні насолоджувалися виступами зразкових аматорських ансамблів танцю «Джерельце», «Суцвіття Глибоччини», спортивно-бальної студії «Гран-прі» та вокальної студії «Зорепад». Глядачі бурхливими оплесками зустрічали виступи 2-ї і 3-ї хореографічних груп.

До присутніх звернувся директор РБТД Роман Нагірний та зазначив, що «День відкритих дверей» провели на початку навчального року з метою презентації своєї роботи та здобутків. Він щиро запросив усіх охочих приєднатися до дружньої творчої родини і стати частинкою культурного суцвіття Глибоччини.

 {gallery}2017/September/14{/gallery}