Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2017/Aprile/11
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2017/Aprile/11

У Глибоці - нова бібліотечна послуга - "Бібліоняня"

 Розумна і розвинена дитина - одне з найзаповітніших бажань усіх батьків. Для заохочення невгамовних непосид до читання 3 квітня у Глибоцькій районній дитячій бібліотеці зібралися молоді мами та їхні дітки на презентацію одного з найцікавіших проектів - «Бібліоняня». Уперше на Глибоччині діти зможуть перебувати у своєрідному просторі розвитку вільно і безкоштовно, а батьки залишатимуть своїх дітей під наглядом дорослих і досвідчених фахівців.

Директор Глибоцької РЦБС Ольга Ковальчук розповіла про ідею та мету створення такого дитячого простору, засоби реалізації та перспективи подальшого залучення маленьких користувачів до впровадження цього проекту.

Заступник директора по роботі з дітьми Марія Жижиян зазначила, що такий дитячий куточок – вимога часу, адже бібліотека трансформується в інформаційний та дозвіллєвий центр, який мав би задовольняти запити сучасної дитини. Ця благородна справа об'єднала зусилля бібліотечних працівників та представників місцевої влади. Ідею підхопили волонтери та приватні підприємці, які й стали спонсорами дитячого куточка.

Присутніх приємно здивувало те, що при бібліотеці організували спеціальну релакс-зону «Територія мам», де безкоштовні консультації надають професійні косметологи, візажисти, масажисти. Це дає змогу кожній відвідувачці почувати себе не тільки турботливою мамою, але й привабливою та гарною жінкою. На завершення урочистого відкриття усіх діток пригостили смачними цукерками та печивом, а матусі смакували ароматною кавою.

«Бібілоняня» працюватиме щодняз 11.00 до 13.00 для дітей віком 4- 6 років. Тут кожна дитина може стати учасником голосних читань, вивчатиме віршики, відгадуватиме загадки. Малятам буде направду цікаво: дидактичні ігри, розмальовки, конструктори, іграшки, приладдя для художньої творчості допоможуть цікаво та корисно провести час.

Родзинкою у роботі «Бібліоняні» стане виготовлення текстильних іграшок, вітальних листівок, паперових аплікацій. Надалі працівники бібліотеки планують створювати виставки творчих робіт юних користувачів.

 {gallery}2017/Aprile/11{/gallery}