Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2017/Marsh/72
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2017/Marsh/72

«Поезія – це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі…»

 У рамках Всеукраїнського тижня молодіжної книги «Читання – теж імідж», який проходив у Глибоцькій районній бібліотеці та до Всесвітнього дня поезії, 23 березня спільно із завідувачембібліотеки Глибоцького професійного ліцею для студентів провелизустріч з творчими людьми Глибоччини «Поезія – це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі».

Розпочався захід зі слів Ліни Костенко «Поезія – це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі…», адже для мільйонів українців Ліна Василівна не тільки велика поетеса, а й справжній моральний авторитет, совість і символ нації. Кожне її слово заворожує своєю щирістю, гостротою та патріотизмом.

На зустріч запросили письменниць Родіку Зегрю та Ольгу Ілюк. Родіка Зегря проникливодекламувала власні вірші та розповідала про цікаві моменти з свого життя, які й стали основою для написання творів. Розповіла про свого сина – військовослужбовця, який був у зоні проведення АТО. З особливою увагою студенти слухали вірш–посвяту Небесній Сотні, який вразив своєю проникливістю та щирістю.

Ольга Ілюк завжди відстоює християнські цінності любові до ближнього, правди та свободи, живе ними та відображає їх у своїй творчості. Вона розповіла про значущість поезії у житті кожної людини та порадила розвивати свої таланти, бо саме поезія дає змогу знайти себе, стати особистістю.

Справжньою несподіванкою для присутніх стали вірші бібліотекаря ліцею - Маріанни Шпак. Її дебют вразив студентів, адже вони уперше дізналися, що пані Маріанна пише такі проникливі, світлі вірші, в яких поєднані лірика і філософія, чуттєвість та змістовність. Присутні на заході мали змогу ознайомитися з тематичною книжковою виставкою, на якій презентували книги авторів з Глибоччини.

 

{gallery}2017/Marsh/72{/gallery}