Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2016/november/34
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2016/november/34

Павло Дворський із синами дав концерт у Глибоцькому РБТД

19 листопада у Глибоцькому районному будинку творчості та дозвілля вітали легенду української пісні, корифея української естради, народного артиста України Павла Дворського, який виступив разом із синами – Павлом та В`ячеславом.

Концерт «Горнусь до тебе, Україно» відбувся у рамках ювілейного туру з нагоди 40-річчя творчої діяльності співака. У яскравій палітрі концертних номерів глядачі різного віку могли знайти собі пісню до душі: це і всесвітньо відомі українські хіти, якими виплекано не одне покоління патріотів, - «Стожари», «Смерекова хата», «Червона рута», і надзвичайно зворушливі твори про минулі та сучасні українські реалії – «Татова сорочка» пам’яті репресованих буковинців, «Ангели Майдану» про найсвіжіші ментальні рани нації.

Для поціновувачів класики лунали оперні шедеври українською та італійською мовами у виконанні старшого сина – Павла. Запальні композиції у стилі буковинського рок-н-ролу дарував глядачам драйвовий В`ячеслав, молодший син Павла Ананійовича.

Чимало творів глядачі підхоплювали разом з виконавцями, а знакові хіти – співали стоячи.Павло Дворський один з тих артистів, які протягом десятиліть пропагують українську пісню, мову, культуру. І робить він це не лише красним слівцем зі сцени, але й цілком реальними справами – вартість квитка на концерт була абсолютно доступна, навіть можна сказати соціальна, а 50 квитків для українських воїнів Глибоцькій районній спілці учасників АТО було надано взагалі безкоштовно.

На завершення концерту подяку за підписами очільників району – Григорія Придія та Петра Панчука зі словами найщиріших побажань вручив заступник голови Глибоцької райдержадміністрації Ілля Лопуляк. Начальник відділу культури і туризму Глибоцької РДА Олена Рєпіна подякувала співаку за те, що у рамках ювілейного туру скарбами своєї творчості він ділиться не лише зі столичною публікою, мешканцями обласних центрів, вишуканою аудиторією за кордоном, але й знаходить бажання та час донести українську пісню до мешканців районів. Олена Мірчівна також подарувала Павлу Дворському авторське побажання, рядки якого «набігли» просто під час концерту:

Нехай в оркестрі Вашого життя

Не бракне звуків радості й надії,

Нехай баси здоров`ям забринять

Й мажорні тризвуки збадьорять Ваші мрії,

Літа-октави будуть щастям повні,

Звучить гармонія в душі і зовні –

Глибоччина Вам дякує сьогодні!

 

{gallery}2016/november/34{/gallery}