«Бібліофолькparty» у Глибоці

28 вересня з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек у актовому залі Глибоцької музичної школи відбулося яскраве свято «Бібліофолькparty». На заході були присутні представники місцевої влади - заступник голови Глибоцької районної державної адміністрації Ілля Лупуляк, начальник відділу культури і туризму Олена Рєпіна, активні читачі та працівники бібліотек Глибоччини. У своєму виступі Ілля Лупуляк зазначив: «Незважаючи на те, що попит на ІТ-технології зростає щодня, їм не вдасться витіснити книгу, і саме ви, бібліотекарі, своїми новими та сучасними методами зробите усе, щоб підростаюче покоління не втратило смак до читання, не забуло класиків, щоб не перервався зв'язок поколінь». Посадовці вручили кращим бібліотекарям та переможцям районного етапу Всеукраїнського національно-патріотичного конкурсу «Свою Україну любіть» грамоти, а найактивнішим читачам – переможцям районного та обласного етапів конкурсу «Мрії про Україну: дитячий погляд» - грамоти та пам’ятні подарунки.

 

Глибоччина

 

Привітали бібліотекарів найкращий читач, бібліоволонтер Михайло Горбань, який подарував семитомник Михайла Стельмаха, а бібліотекар із 48-річним досвідом роботи Домніка Міренчук зворушливо розповіла про тонкощі бібліотечної справи. Лідія Максимюк  вручила кращим працівникам грошові нагороди від профспілки.

Оскільки перед бібліотечними працівниками стоїть завдання постійно оновлювати форми роботи, свято під керівництвом директора Глибоцької районної центральної бібліотечної системи Ольги Ковальчук проводилося у новому форматі: коломийки про бібліотечні будні, переспіви українських народних пісень на тему читачів та бібліотекарів, жарти, віршовані вітання від кращих читачів-школярів. Своєрідною родзинкою дійства стало нагородження працівників під назвою «Бібліотріумф», де кожен отримав відзнаку в окремій номінації.