Подвійне свято у Глибоцькій музичній школі

Подвійне свято відзначили викладачі Глибоцької музичної школи,  вихованці та їхні батьки напередодні Міжнародного дня музики та Всеукраїнського дня працівників освіти. Концерт-лекцію на тему «Майстерність інструментального та пісенного виконання» для всіх поціновувачів музичного мистецтва підготували та провели учні та викладачі школи. Насолодитися творами українських та світових композиторів мали змогу учасники та запрошені гості.

 

музична школа

Привітали з професійними святами учнівсько-викладацький колектив начальник відділу культури і туризму Глибоцької райдержадміністрації Олена Рєпіна та заступник голови селищної ради об’єднаної територіальної громади Іван Веклич.

У святковій концертній програмі взяли участь як зовсім юні виконавці дует піаністів, так й учні старших класів. Переможці обласних конкурсів потішили присутніх грою на саксофоні, акордеоні, фортепіано та співами.

Директор закладу Руслана Літвінцева щиро дякувала усім виконавцям -  Єлизаветі Лупуляк, Кароліні Мурзак, Даниїлу Лупу, Тетяні Попович, Василю Хобзею, Іванні та Єлизаветі Зайцевим, Івану Шевченко, Даніелу Ністору, Світлані Грищук, Міхаелі Амаріці, Андріану Мицаку, Маріну Попеску, Василю Алергушу та учасникам молодшого хору музичної школи, побажала батькам терпіння, дітям наполегливості, а педагогічному колективу - наснаги.