День працівника соціальної сфери відзначили на Герцаївщині

FB IMG 1573633443527Щорічно, у першу неділю листопада відзначається День працівника соціальної сфери України. З цієї нагоди працівники Герцаївського районного будинку дозвілля для дітей та молоді та Герцаївської районної бібліотеки у співпраці з районним територіальним центром обслуговування населення організували святковий захід.

Працівників соціальної сфери району привітали перший заступник голови Герцаївської райдержадміністрації В. Явецький та заступник голови районної ради К. Танас. У своїх промовах вони акцентували увагу присутніх на тому, що відзначення Дня працівника соціальної сфери – справедлива шана держави і подяка жителів громади за працю, яка сповнена гуманізму, милосердя, любові та тепла. Працівники соціальної сфери щоденно піклуються про ветеранів війни і праці, людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, підтримують малозабезпечені та багатодітні сім’ї, допомагають їм подолати життєві труднощі, повірити у себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації.

За високий професійний рівень виконання службових обов’язків, вагомий внесок у вирішення питань соціального захисту жителів Герцаївщини, активну громадянську позицію та з нагоди професійного свята працівникам соціальної сфери вручили подяки Герцаївської райдержадміністрації та районної ради.