Новини

НАЙЩИРІШІ ВІТАННЯ!

melПриємна звістка надійшла у Буковинський центр культури і мистецтва з Національної спілки письменників України. Як ми дізналися з офіційного сайту організації, відбулося чергове засідання Секретаріату НСПУ і за його рішенням до письменницького кола спілчан прийнято нашу колегу, кандидатку філологічних наук, культурологиню, методистку Ольгу Василівну Меленчук.

Ольга Меленчук – лауреатка почесних премій імені Юрія Федьковича та Дмитра Загула, просвітянка, авторка численних культурологічних та літературознавчих праць, серед яких виокремимо її книжкове дослідження буковинської мистецької шевченкіани «У мистецькому різнобарв’ї», співупорядництво книжки «Я – українець! Я – українка! Ми – українці!», упорядництво книжки «С. О.Єфремов. Шевченкознавчі студії» та ін.

Символічно те, що звістку про затверджене членство Ольги Меленчук в Національній спілці письменників України ми отримали у день народження дослідниці. Тож колектив Буковинського центру культури і мистецтва щиросердно вітає нашу колегу і бажає незгасного натхнення, правдивого щастя у всіх його відтінках і щоденної Господньої опіки.