Новини

Оксані Савчук - писанкової долі - любови, краси і вічности!

savchuk

З нагоди ювілею славної буковинки, народної артистки України Оксани Василівни Савчук надсилаємо з повагою і любов'ю щирі вітання від колективу Буковинського центру культури і мистецтва.

Справжню й відому берегиню української народної пісні, солістку-вокалістку фольклорного дуету «Писанка» Чернівецької обласної філармонії ім. Д. Гнатюка Оксану Савчук разом із чоловіком, цимбалістом- віртуозом, народним артистом України Іваном Кавацюком знають у світах, як талановитих, послідовних виконавців та популяризаторів кращих зразків народної пісенно-музичної спадщини, українських традицій, а надважливіше - тих духовних і культурних цінностей, які уособлюють нашу національну ідентичність, її мудрість, силу і красу.

Ваша майстерність та професіоналізм, щира залюбленість у народну культуру, чарівна наша пані Оксано, завжди захоплюють глядачів чи слухачів. Ми ж мали щасливу нагоду десятки разів пересвідчитись у цьому хоча б під час тих багатьох мистецьких проектів, які проводила наша установа і Ви яскраво збагачували їх своєю участю.

Зберігаючи перлини народної творчості та постійно засвідчуючи тим вірність рідному краю, зачаровуючи його неймовірною красою, любов'ю до джерел народної культури, Ваше мистецтво репрезентує Буковину, як барвистий неповторний килим.

То ж бажаємо Вам і Вашій творчій сім'ї миру, любові й процвітання. Нехай здійснюються всі Ваші життєві і творчі плани, а кожен день життя буде світлим та радісним!