Новини

Вишкіл вихідного дня

photo 2022-08-29 13-20-12З 26 по 28 серпня у Добринівцях на Заставнівщині «Тактична група 4.5.0» провела патріотично-виховний з елементами тактичної медицини «Вишкіл вихідного дня». Відділ сприяння розвитку кіномистецтва БЦКМ приєднався до плідної співпраці на ниві патріотичного виховання. Вишкіл проходили підлітки та дорослі.

Серед дорослих були переселенці з Донецької області, Миколаєва, Харківщини та Дніпропетровщини. Після лекції з ідеології українського патріотизму вишкільники, інструктори та гості мали змогу переглянути стрічку «Моя земля - це сила моя».

Проєкт «Кінохаб просто неба», який започаткувала ще рік тому завідувачка відділу, методистка БЦКМ Тетяна Маслюк, зібрав чималу кількість шанувальників сучасного українського кіно. Уважно дивилися і дорослі, і діти. Під час зворушливих моментів на очах глядачів були помітні сльози. А після перегляду було безліч запитань про репресії, про людей, які пережили часи лихоліття.

«Дуже добре приєднуватися з нашими проєктами до такий подій, як оцей вишкіл. Завдяки фільму ми можемо українізувати людей ще більше та розповісти справжню українську історію», - наголосила авторка проєкту Тетяна Маслюк.