Новини

Більше про наш сайт

logonewСайт учбово-методичного центру культури Буковини – єдиний в області некомерційний ресурс, який популяризує діяльність клубних закладів, музеїв, бібліотек, закладів початкової мистецької освіти, художніх аматорських колективів, майстрів народного мистецтва.

На нашому сайті людина у будь-якій частині планети може дізнатися про культурно-мистецьке життя талановитого Буковинського краю. Не всім судилося виступати на великих сценах чи у знаменитих залах, але чимало працівників культури і людей, закоханих у мистецтво, заслуговують на гідне пошанування їхньої нелегкої творчої праці. Саме цю мету переслідували розробники, постійно працюючи над удосконаленням сайту. Його інтерфейс дружній до користувача. Навіть не дуже досвідчена людина легко зорієнтується: робота методистів Центру відображена в окремому розділі, а в розділі «Новини з районів» можна дізнатися про розвиток культури чи не в кожному населеному пункті нашої області.

Керівникам художніх аматорських колективів та окремим виконавцям стане у нагоді розділ «Запрошуємо», де міститься інформація про фестивалі, конкурси обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів, їхні умови, дати проведення, а також усі необхідні контакти організаторів.

Буковина – направду унікальний край, який здавна славиться своїми талановитими майстрами народного мистецтва. Дізнатися про їхній творчій і життєвий шлях, помилуватися їхніми роботами можна у відповідному розділі.

У Чернівецькій області вже п’ять років поспіль успішно діє унікальна рейтингова культурно-мистецької програма. За її підсумками представники творчих колективів, аматорських об’єднань, мистецьких шкіл, народні майстри заносяться на «Галерею пошани». Дізнатися більше про цих талановитих людей можна в однойменному розділі.

Людям, які цікавляться народними звичаями і обрядами, варто зайти у новостворений розділ «Традиційна культура», який, водночас, містить декілька підрозділів за темами.

На черзі – створення розділу «Обдаровані талантом», що розповість про юних талановитих художників і музикантів Чернівецької області.

Наші постійні автори – це працівники культури з усієї області, яким ми щиро вдячні за їхній творчий підхід до висвітлення роботи.

Будь-яка людина, направду закохана в українську культуру, може стати нашим постійним автором та дописувачем. Приєднуйтесь до нашої інтерактивної спільноти!