Новини

Світлій пам’яті Івана Боднаря

imgpoКолектив учбово-методичного центру культури Буковини в глибокій жалобі з приводу передчасної смерті людини, котра заслуговує на найкращі слова поваги та шани. Перестало битися серце керівника народного аматорського оркестру народних інструментів «Трандафір» будинку творчості та дозвілля с. Волока Волоківської сільської ОТГ Глибоцького району Івана Миколайовича Боднаря.

Важко знайти слова розради, проте світлі спогади про цю творчу обдаровану людину, яка гідно прожила своє життя будуть сильнішими за смерть. Іван Миколайович понад 10 років був керівником одного з кращих народних аматорських оркестрів області. Під орудою цього здібного професійного керівника оркестр зробив новий крок у творчому сходженні. Завдяки високому рівню виконавської майстерності, неповторному колориту і якості звучання колектив став популярним в області та далеко за її межами. У цьому заслуга його керівника – Івана Боднаря.

Людина живе доти, поки її пам’ятають.

Світла пам'ять про Івана Миколайовича житиме вічно у наших серцях. Висловлюємо щирі співчуття всім рідним та близьким Івана Боднаря.

Хай земля йому буде пухом!