Новини

В УМЦКБ відбувся обласний семінар

DSC 1481Основними складовими документації клубного закладу є планування та звітність. Саме і питання розглядалися на обласному семінарі методистів методичних кабінетів районних клубних закладів, методистів відділів освіти, культури, молоді та спорту ОТГ на тему: «Завдання та вимоги до звітності за 2019 рік. Планування, організація клубної роботи на 2020 рік», який відбувся 29 листопада 2019 року в приміщенні учбово-методичному центру культури Буковини.

Під час семінару обговорювалися питання пріоритетних напрямів діяльності клубних закладів області у 2020 році в умовах адміністративно-територіальної реформи за участі заступника начальника управління культури Чернівецької обласної державної адміністрації, начальника відділу культурно-освітніх установ, мистецтв та кіно Тетяни Шарагової.

 

Обговорення питання «Форми річної статистичної звітності за підсумками роботи клубних закладів у 2019 році, рекомендації щодо її формування» проводила методист навчально-методичного кабінету удосконалення клубної діяльності та розвитку аматорського мистецтва Ніна Василашко.

На не менш важливих питаннях, а саме: «Форми звітності роботи творчих клубних формувань за 2019 рік. Основні аспекти діяльності у 2020 році», «Вимоги до формування текстових звітів за 2019 рік, планування та організація клубної роботи на 2020 рік», «Організаційно-методична діяльність у системі клубних закладів області в умовах децентралізації» проводили навчання та акцентували увагу присутніх методисти Центру Яна Григораш, Зірка Кудрик, Нелла Труфін.

Семінар відбувся на належному рівні, конструктивно та дієво.