Новини

Названо учасників Школи буковинської тайстри

tajstraВітаємо переможців конкурсного відбору на участь у культурно-освітньому проекті, який реалізовує ГО «Вишиваний дивотвір» за підтримки Українського фонду культури та партнерства УМЦК Буковини, - Школа буковинської тайстри!

Уже через три дні, у неділю, 14 липня до Яворова Івано-Франківської області, де на родинному обійсті подружжя майстрів народного ткацтва Олени та Михайла Прокоп’юків працюватиме Школа буковинської тайстри.

Учасники Школи буковинської тайстри:

Боднар Наталія

Ващук Марія

Кольберт Леся

Курущак Ольга-Марія

Спіцина Юлія Володимирівна

Шилюк Любов

Шилюк Тетяна

Ясінська Олена

***

Український культурний фонд ‒ державна установа, створена у 2017 році, на підставі відповідного Закону України, з метою сприяння розвитку національної культури та мистецтва в державі, забезпечення сприятливих умов для розвитку інтелектуального та духовного потенціалу особистості і суспільства, широкого доступу громадян до національного культурного надбання, підтримки культурного розмаїття та інтеграції української культури у світовий культурний простір. Діяльність фонду, згідно з чинним законодавством, спрямовує та координує Міністерство культури України. Підтримку проектів Український культурний фонд здійснює на конкурсних засадах.