Новини

XXVІІІ обласний конкурс читців «Хвилююче слово Пророка», присвячений пам’яті Т.Г.Шевченка

Хвилююче слово пророка 26.02.2019АНОНС

2 березня об 11.00 у Центральному палаці культури м. Чернівців (Театральна площа, 5) відбудеться XXVІІІ обласний конкурс читців «Хвилююче слово Пророка», присвячений пам’яті Т. Г. Шевченка.

Організатори конкурсу – управління культури Чернівецької облдержадміністрації, учбово-методичний центр культури Буковини.

За роки свого існування конкурс набув широкої популярності серед молоді. Учасники конкурсу - учнівська, студентська молодь віком від 10 до 35 років з усіх районів області, ОТГ, а також міст Чернівці та Новодністровськ.

Переможці обласного конкурсу неодноразово представляли буковинський край на всеукраїнських конкурсах виконавців художнього слова та інших культурно-мистецьких заходах.

 

Окрім поезій Великого Кобзаря, творів українських письменників-класиків, на конкурсі виконуються твори довільної тематики, співана поезія на слова Т. Г. Шевченка у супроводі бандури, фортепіано та а капелла.

Довідки за телефоном (0372) 52-67-64, e-mail: bukcentreЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.">@ukr.net

Щиро запрошуємо на справжнє свято мистецтва художнього слова!