Новини

Буковинці вдало виступили на фестивалі «Барви життя»

IMG 041311 грудня у Києві в Українському домі відбувся Всеукраїнський фестиваль творчості осіб з інвалідністю «Барви життя». Від Чернівецької області у гала-концерті взяли участь переможці обласного благодійного фестивалю «На крилах надій» у трьох номінаціях.

У виконанні Георгія Остафія з Новодністровська прозвучала темпераментна молдавська народна пісня «Сім кружок і глечик», виконання якої супроводжувалося безперервними гучними оплесками глядачів.

Ольга Мартинеску з міста Сторожинець презентувала свою авторську поезію під назвою «Скільки років ще триватиме війна?». З вуст тендітної молодої дівчини у тиші залу щемливо лунала болюча тема війни. Ігор Любківський з села Замостя Вижницького району в супроводі Марії Волчинської подарували глядачам танець – вічно молодий «Вальс».

Учасники пишаються своїм вдалим виступом на великій сцені Українського дому та висловлюють слова щирої подяки глядачам та землякам, які підтримали їхні виступи. За участь у Всеукраїнському фестивалі творчості осіб з інвалідністю «Барви життя» всі вони були нагороджені дипломами Міністерства культури України.