Новини

В УМЦКБ відбувся семінар та рада директорів

 В УМЦКБ відбувся семінар та рада директорівВ учбово-методичному центрі культури Буковини відбувся семінар клубних працівників на тему: «Завдання та вимоги до звітності за 2017 рік. Оцінка соціокультурного середовища та ресурсної бази клубних закладів. Основні аспекти планування роботи на 2018 рік».

 У роботі семінару взяли участь директори районних, міських клубних закладів та провідні методисти районних клубних структур. Директор УМЦКБ Микола Шкрібляк проаналізував роботу клубних закладів у 2017 році та звернув увагу на проблемні питання закладів культури і основні творчі завдання на 2018 рік.  Під час роботи учасники розглянули питання здачі річної звітності, перспективного планування роботи клубних закладів, проведення районних фестивалів і свят у наступному році.

 Значна увага приділялася веденню основної клубної документації, плануванню і звітності. Завідувач навчально-методичного кабінету удосконалення клубної діяльності та розвитку аматорського мистецтва Іван Петрусяк не лише детально зупинився на цих питаннях, а й ознайомив присутніх з методичною продукцією. Завдяки майстерності та досвіду роботи методистів центру такі планові семінари завжди проходять конструктивно, дієво та збагачують професійні та творчі навики працівників клубних закладів області.

 Водночас відбулося засідання обласної Ради директорів районних та міських клубних структур, де були обговорені та внесені пропозиції щодо проблем роботи клубних закладів та плану роботи Ради на наступний рік.  По завершенні семінару клубні працівники поділилися власним досвідом роботи, обговорили усі проблемні питання, отримали можливість з’ясувати актуальні питання щодо коректного оформлення нормативної документації клубних закладів.