Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2017/June/54
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2017/June/54

Новини

Творча зустріч з професійними митцями

22 червня в Учбово-методичному центрі культури Буковини відбулася творча зустріч з артистами Заслуженого академічного Буковинського ансамблю пісні і танцю імені Андрія Кушніренка Чернівецької обласної філармонії та його художнім керівником і головним диригентом – народним артистом України Ярославом Солтисом.

Приємно відзначити, що Учбово-методичний центр культури Буковини упродовж багатьох років тісно співпрацює з провідним високопрофесійним колективом краю. Неодноразово на базі ансамблю проводились обласні творчі лабораторії для керівників  аматорських колективів клубних закладів культури області, він є активним учасником обласних культурно-мистецьких заходів.

Творчу зустріч з гостями провів директор центру, заслужений діяч мистецтв України Микола Шкрібляк. До слова, Микола Миколайович - дизайнер окремих костюмів для балетної групи ансамблю.

У майстерні-світлиці народних ремесел та декоративного мистецтва професійні виконавці ознайомилися із творчими досягненнями нашої установи у роботі з аматорами області, зокрема – у дослідженні та збереженні народної традиційної культури.

На завершення зустрічі у книзі відгуків гості залишили такі рядки: «Неперевершені враження у нас від відвідин світлиці. Тут живе народний дух наших предків. Особливо вражає глибока за змістом розповідь про народні традиції буковинського краю М.М.Шкрібляка. Велике вам спасибі від артистів Заслуженого академічного Буковинського ансамблю пісні і  танцю ім.А.Кушніренка.  Ярослав Солтис».

До нових творчих зустрічей, шановні колеги!

 

{gallery}2017/June/54{/gallery}