Новини

Виїзний семінар на базі музичних шкіл Глибоччини

22 травня відбувся виїзний семінар директорів музичних шкіл та шкіл мистецтв області на базі музичних шкіл Глибоцького району (Турятської, Кам’янської та Глибоцької ) на тему: «Роль інноваційних форм і методів у навчально-виховному процесі. Їхній вплив на розвиток особистості учнів».

У роботі семінару взяли участь заступник голови Глибоцької ОТГ Іван Веклич, начальник відділу культури і туризму Глибоцької РДА Олена Рєпіна, Турятський сільський голова Іван Дуткович.

На семінарі були проведені відкриті уроки на теми «Процес навчання та виховання гри учнів в ансамблі на духових інструментах» (викл. М. Амоші), «Інноваційні форми роботи на уроках музичної літератури» (викл. Н. Чернухіна), «Інноваційні методи роботи над елементами поліфонії в обробках українських класиків» (викл. Н. Тіторенко), «Поєднання художнього та музичного мистецтва у вивченні простих інтервалів з використанням інноваційних технологій» (викл. Р. Літвінцева). В цих школах також відбулися звітні концерти учнів та викладачів.

         Семінар провели голова Ради директорів музичних шкіл та шкіл мистецтв області Галина Плав’юк та методист УМЦКБ Анатолій Руцький.