Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2016/Decemder/22
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2016/Decemder/22

Новини

Обласний семінар в УМЦКБ

 21 грудня в учбово-методичному центрі культури Буковини відбувся обласний семінар для директорів та провідних методистів районних клубних закладів на тему: «Визначення основних напрямів планування роботи клубного закладу, методичного кабінету районного закладу культури на 2017 рік. Облік та звітність».

У роботі семінару взяли участь і директори та художні керівники клубних закладів міст Чернівці та Новодністровськ. Під час семінару було здійснено аналіз діяльності методичних кабінетів районних закладів культури, розглянуто питання формування штатного розпису. Методичними працівниками області внесено пропозицію про розробку примірного положення діяльності методичних кабінетів районних закладів культури.

Про сучасні вимоги до обліку та звітності детально розповідали працівники кабінетів методики удосконалення клубної діяльності та методики розвитку традиційних жанрів УМЦКБ.

Під час семінару розглядалися питання нормативних документів для методистів з питань аматорського мистецтва. Всі учасники семінару отримали необхідні документи статистичної звітності у друкованому та електронному форматі, а також матеріал з досвіду роботи працівників БК села Нижні Петрівці Сторожинецького району по національно-патріотичному вихованню молоді та підлітків.

   {gallery}2016/Decemder/22{/gallery}