Новини

Школа молодого викладача на тему: «Інноваційні технології, пошуки, проблеми»

 

10 лютого у приміщенні Чернівецької музичної школи № 2 працівники методичного кабінету початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів УМЦКБ провели чергове засідання «Школи молодого викладача» на тему: «Інноваційні технології, пошуки, проблеми».

На засіданні розглядалися наступні теми: «Використання активних форм і методів у навчальному процесі» (доповідач - П. Гумінюк, старший викладач Чудейської музичної школи) та «Інноваційні технології, пошуки, проблеми» (доповідач - Л. Мазурик, завідувач методичного кабінету початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів УМЦКБ, заслужений працівник культури України).

         Вони зосередили увагу викладачів на нових формах навчання у системі мистецької освіти, а саме на особистісно орієнтоване та інтерактивне навчання. Конкретно розглядалися питання вимог до сучасного уроку, його типології та структури. Велика увага була приділена й професійній діяльності педагогів.

Слухачів також ознайомили з планом подальшої роботи «Школи молодого викладача». У заняттях взяли участь 110 викладачів музичних шкіл та шкіл мистецтв області.