Курси підвищення кваліфікації викладачів образотворчих дисциплін мистецьких шкіл Буковини

3 1День четвертий

25 лютого працівники навчально-методичного відділу мистецьких закладів та підвищення кваліфікації Буковинського центру культури і мистецтва продовжили курси підвищення кваліфікації викладачів художніх шкіл та образотворчих відділів шкіл мистецтв Чернівецької області.

Матеріалів і технік виконання живописних або графічних творів на сьогоднішній день існує чимало. Лектори поділилися власними поглядами, здобутками і напрацюваннями у сучасному мистецькому просторі.

Іван Андрійович Гуцул, живописець, член Національної спілки художників України, доцент, кандидат мистецтвознавства кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації творів мистецтва Кам’янець-Подільського національного університету ім. Івана Огієнка виступив з темою «Особливості застосування новітніх художніх технік у сучасному образотворчому мистецтві».

Олександр Вікторович Толошняк, художник, асистент кафедри декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва факультету архітектури, будівництва та декоративно-прикладного мистецтва Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича говорив про «Особистісний підхід у виконанні портрету графічними матеріалами».

Тести до лекціїhttps://forms.gle/XrACV7wRRPr4EZhj6

 

Тести до лекціїhttps://forms.gle/35X9t7dZMM2mB5h87 

Василь БЕЖЕНАР,

методист з питань діяльності художніх шкіл

Буковинського центру культури і мистецтва