НОМІНАЦІЯ «КРАЩИЙ МІСЬКИЙ КЛУБНИЙ ЗАКЛАД»

Садгора клубКомунальна бюджетна установа

«Культурно-мистецький центр «Садгора» м. Чернівців»,

директор – Сергій Карп

Яскрава, змістовна, багатогранна культурно-масова робота культурно-мистецького центру «Садгора» міста Чернівці завжди привертає увагу не тільки жителів міста, а й колег області. Директор культурно-мистецького центру Сергій Карп, заступник директора з культурно-масової роботи Світлана Козуб - творчо обдаровані, енергійні та вимогливі працівники, легко справляються з завданнями, які потребують неабияких організаторських здібностей.

Діяльність директора та колективу центру постійно базується на вивченні дозвіллєвих потреб різновікових категорій населення, розробці інноваційних культурно-мистецьких проектів, популяризації зразків народної культури мікрорайону «Садгора». Особлива увага приділяється діяльності різножанрових аматорських колективів: на базі цього закладу творчо працюють 18 клубних формувань, хоровий колектив «Садгоряни», який удостоєний звання «народного аматорського». І це далеко не все про вагомі здобутки колективу, в якого завжди багато цікавих, творчих планів.

Берегомет клубБудинок культури

смт. Берегомет Вижницького району,

директор – Євгенія Атрощенко

Впродовж багатьох років будинок культури селища міського типу Берегомет Вижницького району - один із кращих в області. І все це завдяки професійному керівництву, сумлінній і наполегливій праці директора Євгенії Атрощенко, яка віддала улюбленій справі майже пів століття. Традиційно тут значна увага приділяється проведенню різних за формою і тематикою культурно-дозвіллєвих заходів з нагоди подій місцевого, загальнонародного чи державного значення. Набувають популярності й фестивалі народної творчості, культурно-мистецькі свята. Заслуговує уваги проведення традиційного професійного свята до Дня лісоруба. На базі клубного закладу працюють 14 клубних формувань, які беруть активну участь в обласних, всеукраїнських та міжнародних фестивалях, конкурсах.