Новини

«Смаки Буковини» у Кострижівці

196023004 284306146366290 2141333396245633420 nЯк смачно пахне зелень вирощена на власному городі?! Саме з приходом весни, коли городня зелень набирає соковитості, буковинські ґаздині готують зелений борщ. А якими ароматами віддають кріп, петрушка, щавель, кропива, лобода, селера, черемша, які ледь розпустили свої ніжні пагони?

У кожного з нас є улюблена страва з дитинства. У багатьох з нас це перша страва зі щавелем з кислинкою - дуже легка та весняна.

Вашій увазі пропонуємо зелений борщ, який готує Людмила Зубкова Кострижівки. У національній кухні існуть різні варіанти приготування цієї першої страви. Людмила готує його на основі м’ясного бульйону, зокрема телячих або свинячих реберець, ранніх овочів, дрібно посіченої зелені та відварних яєць.

До всіх різновидів зеленого борщу обов’язково додають сметану. То ж після зимових холодів нехай усім смакує зелений борщ, який не лише поповнить організм корисними вітамінами, а додасть бадьорості та гарного настрою.

За сприяння в організації зйомок для проєкту у Кострижівці висловлюємо вдячність Ірині Матійчук, директорці центру культури, дозвілля та відпочинку Кострижівської селищної ради.

View the embedded image gallery online at:
http://bukcentre.cv.ua/index.php/nasha-robota/5321-smaky-bukovyny-u-kostryzhivtsi.html?tmpl=component&print=1&layout=default&page=#sigProGalleriaa855c59286

упражнения для пресса

Вкусные кулинарные рецепты

шаблоны joomla 2.5 бесплатно