Новини

«Смаки Буковини» у Боянчуку

1 3Ароматні, повітряні й просто невагомі пироги на парі.– Вони можуть бути з будь-якою начинкою. Цю страву полюбляють і дорослі і діти.

Пишні вареники на пару – дуже смачна страва української кухні, яка полюбилась й на Буковині. Зазвичай тісто для таких пирогів готується на кефірі (кисляку), завдяки чому, вони виходять об’ємними, пухкими, соковитими. Начинка для цієї смакоти може бути як солоною, так і солодкою.

Влітку особливо смакують пироги з свіжими вишнями, а взимку з маком, а комусь до душі будуть пироги з яблуками та горіхами. Як справно виробляє пироги пані Тетяна Мойсюк… А ще ці неймовірно ніжні пиріжечки господиня щедро заправляє ароматним вершковим маслом або домашньою сметанкою.

За організацію зйомок висловлюємо вдячність Ларисі Лучик, заступниці директора Центру дозвілля і спорту Юрковецької сільської ради.

View the embedded image gallery online at:
http://bukcentre.cv.ua/index.php/nasha-robota/5284-smaky-bukovyny-u-boianchuku.html?tmpl=component&print=1&layout=default&page=#sigProGalleriafdb5e4b6fb

упражнения для пресса

Вкусные кулинарные рецепты

шаблоны joomla 2.5 бесплатно