Ароматні, повітряні й просто невагомі пироги на парі.– Вони можуть бути з будь-якою начинкою. Цю страву полюбляють і дорослі і діти.
Пишні вареники на пару – дуже смачна страва української кухні, яка полюбилась й на Буковині. Зазвичай тісто для таких пирогів готується на кефірі (кисляку), завдяки чому, вони виходять об’ємними, пухкими, соковитими. Начинка для цієї смакоти може бути як солоною, так і солодкою.
Влітку особливо смакують пироги з свіжими вишнями, а взимку з маком, а комусь до душі будуть пироги з яблуками та горіхами. Як справно виробляє пироги пані Тетяна Мойсюк… А ще ці неймовірно ніжні пиріжечки господиня щедро заправляє ароматним вершковим маслом або домашньою сметанкою.
За організацію зйомок висловлюємо вдячність Ларисі Лучик, заступниці директора Центру дозвілля і спорту Юрковецької сільської ради.
http://bukcentre.cv.ua/index.php/nasha-robota/5284-smaky-bukovyny-u-boianchuku.html?layout=default&print=1&tmpl=component#sigProGalleriafdb5e4b6fb