«Якби риба в ставку не водилась…». Так починається одна з українських народних пісень, яку у Южинці Ставчанської сільської ради заспівали три чепурненькі жіночки під час приготування місцевих страв, основним інгредієнтом була риба, а саме короп.
Анна Степанівна Зварич, Марія Василівна Боднар та Ганна Іллівна Візнюк ділилися кулінарними секретами, щодо приготування різноманітних страв з риби, а це рибна юшка, голови коропа з запашною саламахою та тушкована риба з овочами в сметані по-южинецьки. Ці страви смакуватимуть як найвибагливішому гурману, так і тим – хто любить смачно поїсти.
Дочекайтеся випуску гастрономічного путівника буковинської кухні та неодмінно приготуйте ці страви!!!
http://bukcentre.cv.ua/index.php/nasha-robota/5099-smaky-bukovyny-u-yuzhyntsi.html?layout=default&print=1&tmpl=component#sigProGalleriadc6b89e24c